Smedts Bedrijfshallen
Contact

Demontabele loods

Een demontabele loods kan snel gebouwd worden

Heeft u om welke reden ook behoefte aan tijdelijk meer opslagruimte of werkruimte? Een demontabele loods kan hiervoor de oplossing zijn. Vooral het feit dat een demontabele loods snel opgebouwd kan worden, is een voordeel als er onverwachts en onmiddellijk ruimte nodig is. Tevens kan een demontabele loods zo lang blijven staan als u wilt, want uiteraard blijft de constructie zeer sterk. Mocht u de ruimte niet meer nodig hebben, dan is de loods weer gemakkelijk af te breken en eventueel op een andere locatie weer op te zetten. In principe is het mogelijk om een demontabele loods te laten bouwen in iedere grootte.

Enkele voordelen van een demontabele loods bouwen

Betreffende de afmetingen, heeft u keuze uit verschillende types demontabele loodsen. Welk soort u ook kiest, er is altijd een korte lever- en bouwtijd, zodat u ook als u met spoed ruimte zoekt, snel geholpen bent. De demontabele loods kan een gebruiksduur hebben van enkele maanden, maar ook vele jaren. Mocht de periode van uw nood aan tijdelijke ruimte wat langer duren, dan is dit met een demontabele loods dus geen enkel probleem. Als het om de uitstraling van de loods gaat, dan zal het aanzien niet anders zijn dan andere soorten loodsen. Ook kunt u de loods gebruiken voor zowel opslag als werkplaats.

Een demontabele loods laten bouwen door Smedts Bedrijfshallen

Heeft u een grote order binnengehaald, maar houdt dit in dat u snel extra opslagruimte nodig heeft? Of heeft een brand uw opslagruimte beschadigd? U zoekt dan een snelle oplossing voor opslag. Bestaande opslagruimte is niet altijd snel te vinden. U kunt dan een demontabele loods laten bouwen door Smedts Bedrijfshallen. Wij leveren hoge kwaliteit demontabele loodsen in iedere afmeting en voor iedere toepassing die u wenst. Door onze ervaring is een demontabele loods snel op te bouwen, zodat u hier direct gebruik van kunt maken. U bent altijd duurzaam bezig, want de loods kan gemakkelijk weer hergebruikt worden.

Waarom Smedts Bedrijfshallen?

onze beloftes
Snelle oplevering
Alles onder één dak
Hoogwaardige materialen