Smedts Bedrijfshallen
Contact

Industriële loods

Voert u uw werkzaamheden in een industriële loods uit?

De industriële bedrijfstak richt zich voornamelijk op de productie en verwerking van goederen en producten. De verwerking en productie kan plaatsvinden in grote fabrieken, maar net zo vaak zijn kleinere panden ook voldoende, zoals een industriële loods. In een industriële loods vinden veelal werkzaamheden plaats voor de metaalindustrie, houtindustrie of de chemische industrie. Voor al deze industrieën heeft u een goede industriële loods nodig. Een loods waar u goed uw werkzaamheden kunt uitvoeren, maar die eventueel ook geschikt is voor het opslaan van goederen. Laat een nieuwe industriële loods bouwen en u kunt de loods indelen volgens uw standaarden.

Het voordeel van een industriële loods bouwen van staal

Een industriële loods bouwen kan van verschillende materialen. Toch wordt er vaak voor een industriële loods van staal gekozen. Dit biedt namelijk heel wat meer voordelen dan een loods van beton. Een industriële loods kan gebouwd worden voor vrijwel alle industriële toepassingen. Met een stevige staalconstructie, is de loods geschikt voor zowel een industriële productieruimte als een opslagruimte. Een staalconstructie is zeer snel opgebouwd, u hoeft geen maanden te wachten tot de bouw gerealiseerd is. Wilt u uitbreiden of interne ruimtes wijzigen? Dit gaat met een staalconstructie relatief eenvoudig. Staal heeft ook als voordeel dat grote spanwijdtes zijn te overbruggen. U kunt dus ook voor een stalen industriële loods kiezen, als u een zeer grote loods nodig heeft.

Een industriële loods laten bouwen door Smedts Bedrijfshallen

Heeft u behoefte aan een nieuwe industriële loods? Neemt u voor de mogelijkheden eens contact op met Smedts Bedrijfshallen. Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf, met inmiddels al veel ervaring in het bouwen van industriële loodsen en bedrijfshallen. Wij hebben ons gespecialiseerd in industriële en agrarische loodsen en bedrijfshallen. Een industriële loods laten bouwen door ons, doen wij snel en wij gebruiken hoogwaardige materialen om de kwaliteit van de loods te waarborgen. Ook verplaatsing en herbouw van een bestaande industriële loods is bij ons mogelijk.

Waarom Smedts Bedrijfshallen?

onze beloftes
Snelle oplevering
Alles onder één dak
Hoogwaardige materialen