Smedts Bedrijfshallen
Contact

Kassenbouw

Vind een professionele bouwer voor kassenbouw

Bent u werkzaam in de agrarische sector of de tuinbouw- of bloemensector? Uw gewassen telen kan in de wintermaanden niet buiten en dus bent u geheel of gedeeltelijk afhankelijk van kassen. Hier kunt het gehele jaar door uw producten kweken en oogsten, alsof u helemaal niets van doen heeft met de jaargetijden. Wilt u een kas of vaak meerdere kassen laten bouwen,, dan moet u een professional in de kassenbouw vinden. Kassenbouw is een specialisme. Kassen bestaan uit een constructie die geheel wordt omgeven door glas. De kassenbouw kan daarom soms een delicate klus zijn. Bij Smedts Bedrijfshallen weet u zeker dat de klus succesvol wordt uitgevoerd.

Een kassenbouwer die rekening houdt met uw wensen?

Kweekt u professioneel gewassen, dan moet u beschikken over professionele kassen. Kassen kunnen soms zeer complex ingericht zijn. Dit heeft alles te maken met alle systemen die hier in komen te hangen om een bepaalt binnenklimaat te creëren. Het kan ook nog zijn dat u bepaalde wensen heeft omtrent het design van uw kassen of dat u bepaalde afmetingen wenst. Met glas is één en ander minder gemakkelijk te realiseren dan met andere materialen. Vertrouw daarom op de expertise van een betrouwbare en ervaren kassenbouwer. Niet alleen kunnen er kassen opgeleverd worden van hoge kwaliteit er kan ook nog eens zeer snel worden gebouwd.

Kassen laten bouwen door Smedts Bedrijfshallen

Schakelt u voor kassen laten bouwen Smedts Bedrijfshallen in, dan heeft u te maken met een jong en enthousiast bedrijf, met inmiddels meer dan voldoende ervaring. Wij bouwen professioneel kassen en desnoods kunnen wij ook kassen herbouwen, die u naar een andere locatie wilt laten verplaatsen. Naast het bouwen van kassen, zijn wij ook thuis in het bouwen van professionele bedrijfshallen en loodsen. Omdat wij gespecialiseerd zijn in industriële en agrarische hallen, zit u ook voor kassen laten bouwen bij ons goed.

Waarom Smedts Bedrijfshallen?

onze beloftes
Snelle oplevering
Alles onder één dak
Hoogwaardige materialen